2016 Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı

Nakliye Artık Daha Kolay

2016 Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı

Değerli Üyemiz – İş ortağımız – Ziyaretçimiz,


Sene sonu itibariyle, promosyon, yılbaşı hazırlıkları, tatiller gibi karmaşalar başlamadan, sizinle selamlaşmak, yeni yılınızı ilk olarak kutlamak, ailemizin bir parçası olarak 2015 yılı değerlendirmemizi sizinle paylaşmak istedim.



Geçtiğimiz yıla çok kısa baktığımızda;



1. Denizyolu taşımacılığı networkumuz ile operasyonlarımızı, 85 ülkedeki 329 limana genişlettik.



2. İhracat ve ithalatlarda, Türkiye’deki neredeyse tüm konteyner limanlarından yüklemeler gerçekleştirdik.



3. Transit ticaret yapan dış ticaret firmalarımızın ise, özellikle Uzakdoğu’dan Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’ya cross taşımalarında yanlarında bulunduk.



4. Havayolu taşımacılığında, express firmaları ile yaptığımız toptancılık anlaşmalarının ardından, NumunemKolay.com projemizin lansmanını yaptık. Evrak, numune ve hava kargo yüklerinizi, yaklaşık 90 farklı ülkeye, piyasa şartlarının çok daha altında rakamlara taşıtabildik.



5. Grubumuza dahil ettiğimiz “Mares Sigorta” (www.MaresSigorta.com) ile, nakliyat sigortasından kaskoya kadar tüm sigorta ihtiyaçlarınızda da yanınızda olmayı başardık.




İyisiyle kötüsüyle, tüm uğraşlarıyla, sıkıntılarıyla, yorgunluklarıyla, başarılarıyla, mutluluklarıyla, koca bir yılı geride bıraktık. Sizin de desteklerinizle, NakliyemKolay.com olarak 109 farklı ülkeden iş ortaklarımızla, partnerlerimizle, müşterilerimizle, dünyanın malını taşıdık, taşıttık. 200 milyon TL’nin üzerinde dış ticaretin hep birlikte bir parçası olduk.



Az yük vereniyle, çok yük vereniyle, toplamda 2.500 kurumsal üyeye ulaştık. Bu da bizi, 2015 yılında bir kez daha Türkiye’nin en büyük uluslararası online lojistik projesi yaptı.




Ben, tüm konjonktür ve ekonomik gelişmeler dahilinde, 2016 yılından çok daha umutlu olduğumu belirtmek istiyorum. NakliyemKolay.com mozaiğinin değerli bir parçası olarak size, sağlık ve huzur içinde çalışarak, bol kazançlar elde ettiğiniz bir yıl diliyorum.



Yeni yüklemelerinizde görüşmek üzere.



H. Önder TÜRKER



NakliyemKolay.com


Yönetim Kurulu Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir